Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik meşru mevzuata yönlü olarak;

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli dünya oluşturur.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi yamaç sahaı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak okkalı yamaçı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir Yangın Merdiveni Kapısı araba olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni yapılması zorunlu kılınmıştır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenine sahip yürütmek makro bir avantajdır. Zahir bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine sahip tutulmak muhtevain binanızın yeni olması ya da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

Yangın Kapısının bakımını düzenlemek kucakin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal geçirmek veya amatörce ika etmek gerçek akıbetlara vadi hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı nöbet otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı kabil.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Bozulmamış binaları ve birinci sınıf malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş bucak cihazı modelleri uzun yıllar kullanım derunin son aşama iyi. Eviniz evet da iş yeriniz muhtevain yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle yaşam alanlarınız hem çok hafif hem basar düzenıcı.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Report this wiki page